Цивільний захист - це важливо!

Цивільний захист - це важливо!

Цивільний захист - це важливо!

Починаючи з 2014 року Луганська область знаходиться в режимі надзвичайного стану регіонального рівня. Минулого тижня, з метою заподіяння епідемії, масштаби збільшились до стану загальнодержавного рівня. Міграційна служба Луганської області щодня надає адміністративні послуги багатьом громадянам. Для нас важливо завжди бути готовим до непередбачуваних ситуацій та вміти негайно реагувати на них.

Перші два тижня березня 2020 року співробітники Міграційної служби Луганської області проходили функціональну підготовку в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Луганської області.

Завдяки викладачам центру керівники Міграційної служби Луганської області навчалися швидко складати план реагування в надзвичайних ситуаціях: під час епідеміологічного та вірусного ураження, пожежі в адмінбудівлі, терористичних актах, стихійного лиха, інших подій. Знаходячись на робочому місці керівники повинні вчасно відреагувати на ситуацію, координувати дії підлеглих працівників та забезпечити вчасну евакуацію громадян.

На завершення курсу співробітники Міграційної служби Луганської області отримали сертифікати на право проведення безпосередньо у підпорядкованих  територіальних підрозділах інструктажів з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.

Управління ДМС у Луганській області