Нарада з керівниками територіальних підрозділів Міграційної служби області з питань організації…

Нарада з керівниками територіальних підрозділів Міграційної служби області з питань організації роботи в умовах карантину

Нарада з керівниками територіальних підрозділів Міграційної служби області  з питань організації роботи в умовах карантину

Начальник УДМС України в Херсонській області Оксана Яковенко провела відео нараду з керівниками територіальних підрозділів щодо низки важливих та невідкладних заходів з організації роботи служби в умовах карантину і вжиття заходів затверджених Урядом з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Розглянуто питання щодо можливості гнучкого графіка роботи для співробітників служби, які мають малолітніх дітей та для працівників із зниженим імунітетом з можливістю відпустки на період карантину. Водночас, наголошено на зміцнені самодисципліни та злагодженості у роботі колективу, неухильному дотриманні заходів безпеки під час прийому громадян для попередження поширення короновірусу COVID-19.

Наразі за рекомендацією ДМС України, запроваджено у підрозділах УДМС дистанційний прийом громадян.

ДМС України закликає громадян України, іноземців та осіб без громадянства – утриматися від відвідування підрозділів УДМС без нагальної потреби!

Управління ДМС у Херсонській області