Міграційна служба Львівщини як потенційний Стейхолдер бере активну участь у зустрічах представників…

Міграційна служба Львівщини як потенційний Стейхолдер бере активну участь у зустрічах представників навчальних закладів

Міграційна служба Львівщини як потенційний Стейхолдер бере активну участь у зустрічах представників навчальних закладів

На запрошення декана факультету №3 підготовки фахівців для підрозділів превентивної поліції ЛьвДУВС, полковника поліції Степана Гнатюка,  заступник начальника Іванна Іваночко та начальник Львівського міського Управління міграційної служби Львівщини Юлія Заплітна відвідали Львівський державний університет внутрішніх справ.

Міграційники, як потенційні роботодавці, разом із Стейхолдерами факультету 3 даного університету та представниками ГУНП у Львівській області, Регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області, Територіального управління служби судової охорони у Львівській області, Західного-міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції України, Управління поліції охорони у Львівській області зустрілись з експертами Національного агентства з оцінювання якості освіти під час акредитації освітньо-професійної програми 262 "Правоохоронна діяльність" освітнього рівня магістр.

Такі зустрічі для врегулювання навчального процесу до потреб роботодавців, відбуваються часто, оскільки організації зацікавлені у якісній підготовці фахівців. І цього разу, сторони обговорили ряд важливих питань, які стосуються навчання та проходження практики у відповідних службах, із запровадження певних дисциплін та проведення лекцій за напрямками роботи кожної із представлених служб.

За результатами спільних дій кожен із Стейхолдерів отримає підготовленого, для певної ділянки роботи, працівника, який матиме відповідну кваліфікацію і легше адаптується у робочий процес певної служби.

Головне управління ДМС у Львівській області