Графік роботи Міграційної служби Київщини на період карантину

Графік роботи Міграційної служби Київщини на період карантину

Графік роботи Міграційної служби Київщини на період карантину

Прийом громадян для оформлення документів здійснюватиметься виключно у екстрених випадках. Для цього встановлено особливий графік роботи у підрозділах ДМС.

У зв’язку з введенням карантину з 20.03.2020р. встановлено наступний режим обслуговування суб’єктів звернення територіальними підрозділами Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області (вказані підрозділи, які здійснюють прийом, інші працюють лише на видачу документів):

Крім того, повідомляємо, що обслуговування суб’єктів звернення на період дії карантину здійснюється у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ за такими напрямами:

  • оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) замість втраченого або викраденого (у тому числі оформлення ID-картки замість втраченого або викраденого паспорта громадянина України у формі книжечки);
  • оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг;
  • вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку;
  • оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов’язаною з нагальною потребою в лікуванні від’їжджаючого, від’їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном;.
  • посвідок на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг (за адресами – м. Київ, вул. Березняківська, 4А та м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 10).

При цьому отримання виготовлених документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сформованих довідок, витягів, тощо відбувається у звичайному порядку, згідно режиму роботи територіальних підрозділів ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області.

Телефони для довідок та консультацій:

  • «гаряча лінія» ЦМУ ДМС – (044)550-23-88;
  • З питань громадянства – (044)271-93-79;
  • З питань паспортизації, реєстрації та еміграції – (044)550-32-88;
  • З питань шукачів захисту та соціальної інтеграції – (093) 020-95-48;
  • З питань міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії – (099) 321-26-76;
  • З питань оформлення документів, що підтверджують громадянство України – (044)501-21-92.

Електронна пошта: kyiv@dmsu.gov.ua

Контактні номери телефонів територіальних підрозділів ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області у разі необхідності можна знайти тут - https://dmsu.gov.ua/cmu/pidrozdily.html .

Подбайте про власну безпеку та здоров’я вашого оточення, отримуйте необхідну вам інформацію дистанційно! Бережіть себе та своїх рідних і будьте здорові!

 

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області