На Буковині буде проведено дистанційний особистий прийом громадян

На Буковині буде проведено дистанційний особистий прийом громадян

На Буковині буде проведено дистанційний особистий прийом громадян

Шановні буковинці!

У зв’язку з впровадженням карантину в УДМС у Чернівецькій області тимчасово обмежено прийом громадян з надання адміністративних послуг та зупинено особистий прийом керівництвом Управління. Однак ми відкриті для комунікації з вами та готові почути ваші пропозиції, зауваження і побажання стосовно вдосконалення роботи нашого Управління у цей непростий період. Тому в області запроваджуються прямі лінії з керівництвом Управління та начальниками відділів за основними напрямками діяльності УДМС у Чернівецькій області.

Під час дистанційного особистого прийому ви матимете можливість задати запитання безпосередньо керівництву Управління щодо окремих напрямків діяльності УДМС, графіків роботи структурних та територіальних підрозділів тощо.

  • 1 та 3 квітня з 10.00 до 12.00 за номером телефону (0372) 59-17-07 на ваші дзвінки відповідатиме т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Валерій Попов.
  • 2 квітня з 10.00 до 12.00 за номером телефону (0372) 58-20-20 можна буде задати запитання щодо оформлення посвідок на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства начальнику відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Едуарду Дудкевичу.

Нагадуємо також, що у нас щодня працює телефон «гарячої лінії» УДМС: (0372) 55-04-61. Про проведення наступного дистанційного прийому громадян керівництвом УДМС у Чернівецькій області буде повідомлено додатково.

Управління ДМС у Чернівецькій області