У Чернівцях відновлено прийом громадян

У Чернівцях відновлено прийом громадян

У Чернівцях відновлено прийом громадян

У зв’язку з завершенням ремонту комунікаційних мереж ДМС України підрозділи УДМС у Чернівецькій області – сектор оформлення документів (вул. Шептицького, 25), відділ у справах іноземців та осіб без громадянства (вул. Руська, 183) УДМС у Чернівецькій області та Чернівецький МВ (вул. Руська, 248-М) – відновили прийом громадян для видачі раніше оформлених документів з безконтактним електронним носієм.

Водночас нагадуємо, що з початком дії карантину усі підрозділи міграційної служби області переведено на окремий режим прийому громадян для надання  адміністративних послуг у невідкладних випадках. Відповідно до визначеного графіка, сектор оформлення документів та відділ у справах іноземців та осіб без громадянства Управління ДМС у Чернівецькій області здійснюють прийом громадян у вівторок та четвер, Чернівецькій МВ – у середу та п’ятницю.

Уразі виникнення будь-яких питань щодо режиму роботи Управління та територіальних підрозділів, а також – порядку надання адміністративних послуг в умовах карантину телефонуйте за номером: (0372) 59-16-79 та на телефон «Гарячої лінії» УДМС у Чернівецькій області за номером: (0372) 55-04-61.

Управління ДМС у Чернівецькій області