Більше 500 громадян отримали дистанційну консультацію від управління Міграційної служби в Запорізькій…

Більше 500 громадян отримали дистанційну консультацію від управління Міграційної служби в Запорізькій області за місяць карантину

Більше 500 громадян отримали дистанційну консультацію від управління Міграційної служби в Запорізькій області за місяць карантину

На час карантинних дій дистанційне консультування залишається одним з пріоритетних напрямів роботи Міграційної служби Запоріжчини, що дозволяє громадянам безпечно та не порушуючи умов самоізоляції отримати відповіді на питання, які входять до компетенції ДМС.

Запоріжани активно користуються запропонованими дистанційними формами консультування.

Так, починаючи з 11 березня, на телефон «гарячої лінії» Управління було прийнято 400 дзвінків, що на 50 % більше, ніж у минулому місяці. Для порівняння за лютий отримали 219 дзвінків, а всього з початку року - 962.

На офіційну сторінку Управління у мережі Facebook звернулося близько 100 громадян, засобами електронної пошти консультацію отримали ще 56.

Більш за все запоріжці цікавляться порядком обслуговування громадян підрозділами УДМС, отриманням готових документів, вклеюванням фото до паспорта, а іноземці - продовженням чи отриманням посвідки на постійне/тимчасове проживання.

Часто звернення стосуються виключних випадків, які потребують особистого обслуговування в підрозділах Міграційної служби, зокрема  оформлення документів замість втрачених чи їх заміни у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг, таких як реєстрація чи оформлення виплат на новонароджену дитини, укладання шлюбу, отримання витягу про реєстрацію до паспорта для оформлення на роботу, виїзду за кордон для супроводження хворого тощо.

Ми раді, що у цей складний час маємо змогу допомогти вам у вирішенні нагальних питань та отримуємо багато позитивних відгуки про нашу роботу.

Дякуємо за довіру та продовжуємо працювати для вас.

Нагадуємо, що звернутися до УДМС в Запорізькій області можна:

Управління ДМС у Запорізькій області