Міграційна служба Рівного продовжує обслуговувати громадян в умовах карантину

Міграційна служба Рівного продовжує обслуговувати громадян в умовах карантину

Міграційна служба Рівного продовжує обслуговувати громадян  в умовах карантину

Міграційники Рівненщини налагодили обслуговування громадян з урахуванням теперішніх заходів запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та  згідно встановлених графіків.

Рівненський міський відділ гнучко переформатував взаємодію з місцевим ЦНАПом, який на період карантину призупинив прийом відвідувачів, передавши виготовлені паспортні документи для видачі працівникам міграційної служби.

У приміщенні міської міграційної служби, за сприяння місцевих органів виконавчої влади та спеціалізованого підприємства, проведено дезінфекцію. Працівники слідкують за дотриманням карантинних заходів, здійснюючи прийом громадян та забезпечені засобами захисту: масками, антисептиками і рукавичками.

Прийом проводиться тих громадян, які у виключних випадках змушені звертатися за оформленням паспортів та їх видачею.  Більша частина роботи переведена на дистанційний режим та в електронні комунікації.

Режим обслуговування суб’єктів звернення територіальними підрозділами УДМС України в Рівненській області знаходиться на офіційній сторінці facebook та на сайті Державної міграційної служби за посиланням: https://dmsu.gov.ua/news/region/7084.html

З відповідними графіками обслуговування та телефонами для довідок і консультацій  можна ознайомитися на сайті ДМС та на вході до приміщень усіх структурних підрозділів УДМС.

Управління ДМС у Рівненській області