УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Шановні мешканці Миколаєва та Миколаївської області!!!

Шановні мешканці Миколаєва та Миколаївської області!!!

Шановні мешканці Миколаєва та Миколаївської області!!!

Керівництво та працівники Управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області висловлює вам всім та кожному з вас особисто велику подяку за порозуміння з вашого боку в звʼязку з деякими обмеженнями під час карантину щодо надання адміністративних послуг.

Працівники УДМС Украни в Миколаївській області кожного дня сумлінно виконують свої обовʼязки, оперативно реагують на ваші звернення, нові події та обставини в Державі та нашої області!

Керівництвом ДМС України прийнято ряд важливих рішень, які стосуються порядку обчислення строків перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, введено тимчасові зміни щодо оформлення документів. У кожній області відрегульовано графіки обслуговування громадян територіальними підрозділами, але ми переконливо просимо всіх вас, по можливості, не відвідувати підрозділи УДМС України в Миколаївській області під час карантину без нагальної потреби.

Ми дуже вдячні за кожне ваше звернення на телефони гарячих ліній та на офіційну сторінку УДМС України в Миколаївській області у соціальній мережі Facebook! Та й в подальшому зобов’язуємся чітко та оперативно відповідати на ваші запитання!

У неділю всі ми святкуємо Велике Свято – Христове Воскресіння!

Владою забезпечено телевізійні та онлайн- трансляції церковних служінь на честь Великодня для безпечного святкування вдома! Тому закликаємо вас бережить себе та залишайтесь вдома!

Здоров'я вам та вашим рідним!

Управління ДМС у Миколаївській області