УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У непростий час для України та світу, у зв’язку із триваючими карантинними заходами, Міграційна…

У непростий час для України та світу, у зв’язку із триваючими карантинними заходами, Міграційна служба Львівщини надає послуги та обслуговує суб’єктів звернення за особливим графіком, дотримуючись усіх засобів захисту рекомендованих МОЗ України

У непростий час для України та світу, у зв’язку із триваючими карантинними заходами, Міграційна служба Львівщини надає послуги та обслуговує суб’єктів звернення за особливим графіком, дотримуючись усіх засобів захисту рекомендованих МОЗ України

Голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк на особистій фейсбук-сторінці прокоментував сучасний стан роботи служби в умовах карантину. Повідомив про тимчасові зміни, які стосуються оформлення документів для наших співвітчизників та терміни перебування іноземців та осіб без громадянства на території України та звернувся із проханням, по можливості, не відвідувати підрозділи ДМС під час карантину без нагальної потреби.

Усі працівники нашої служби щиро вдячні свідомим і відповідальним громадянам за розуміння, терпеливість та відповідальне ставлення до даної ситуації. Лише спільними зусиллями ми зможемо протидіяти поширенню вірусу і дистанційний зв’язок, на даний час, найефективніший!

Ми переконані, що скоро зможемо повноцінно обслуговувати усіх, хто звертається до нас, а поки що працівники служби обслуговують громадян за спеціальним графіком, а через можливі засоби дистанційного зв’язку надають консультації з міграційних питань.

Від початку карантину, лише через телефон «гарячої лінії» (032) 261-09-30 працівники нашої служби проконсультували 420 осіб.

Відповіді на часті питання стосовно перебування іноземців можна отримати за телефонами: (032) 261 42 80 та (032) 261 49 03.

Консультації проводяться, також, через телефон приймальні нашої служби (032) 261-49-02.

Опрацьовується багато звернень, які надходять поштовим зв’язком на адресу: вул. Січових Стрільців, 11, м. Львів, 79007, засобами електронної пошти lv@dmsu.gov.ua та lv_zmi@dmsu.gov.ua.

У приватних повідомлення та в коментарях під дописами на офіційній Facebook-сторінці «Міграційна служба Львівської області» надано відповіді близько 50 дописувачам.

Підтримання зв’язку із громадянами в такий спосіб, наразі найефективніший і найбезпечніший з усіх, в часі світової пандемії.

Ми безмежно вдячні мешканцям області за розуміння та дотримання карантинних заходів. Нагадуємо, що звернутися у Міграційну службу Львівщини можна лише у разі невідкладної необхідності.

Задля збереження здоров’я і життя рідним, близьким і нашим працівникам, просимо й надалі з розумінням ставитись до обмежувальних заходів, дотримуючись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.

Здоров’я нам усім!

Головне управління ДМС у Львівській області