УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Путилі радилися щодо протидії домашньому насильству в умовах карантину

У Путилі радилися щодо протидії домашньому насильству в умовах карантину

У Путилі радилися щодо протидії домашньому насильству в умовах карантину

Завідувач Путильського районного сектору УДМС у Чернівецькій області Петро Чернишов взяв участь у онлайн-конференції з протидії домашньому насильству в умовах карантину, організованому  співробітниками Путильського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» за участі центру соціальної служби сім’ї, дітей та молоді Путильської РДА та Путильського бюро правової допомоги.

Учасники наради обговорили превентивні заходи із запобігання домашньому насильству та визначили алгоритм спільних дій з надання своєчасної допомоги особам, що опинились у кризових ситуаціях в умовах карантину.

Представник міграційної служби розповів про консультування клієнтів центру пробації з питань документування паспортом громадянина України. Зокрема він довів інформацію щодо графіка прийому громадян Путильского РС, встановленого на період дії карантину, та тимчасове скасування штрафних санкцій за несвоєчасне звернення до підрозділів ДМС для оформлення паспорта у формі ID-картки у разі обміну, замість втраченого або викраденого, вклеювання фотографій до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку тощо.

Управління ДМС у Чернівецькій області