Графік роботи Міграційної служби Київщини під час травневих свят

Графік роботи Міграційної служби Київщини під час травневих свят

Графік роботи Міграційної служби Київщини під час травневих свят

Звертаємо увагу мешканців Києва та Київської області на те, що у зв’язку з травневими святами внесено зміни у роботу Міграційної служби. Тож при відвідуванні підрозділів Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області просимо врахувати тимчасово змінений графік роботи:

  • в апараті ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області (вул. Березняківська, 4а; вул. Б. Хмельницького, 10; вул. Петропавлівська, 11) вихідними днями будуть: 1-3 та 9-11 травня 2020 р.;
  • у територіальних підрозділах ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області, які у звичайному режимі працюють з вівторка по суботу, вихідними днями будуть: 1,3,4 та 9-11 травня 2020 року.

При цьому робочі дні 30 квітня (четвер) та 8 травня (п’ятниця) в Управлінні та усіх територіальних підрозділах буде скорочено на одну годину, як передсвятковий.

Принагідно нагадуємо, що у зв'язку із загальнодержавними карантинними заходами у інші робочі дні надання адміністративних послуг відбувається за окремим графіком. З ним можна ознайомитись за посиланням - https://dmsu.gov.ua/news/region/7165.html.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області