Графік роботи УДМС України в Житомирській області у період травневих свят

Графік роботи УДМС України в Житомирській області у період травневих свят

Графік роботи УДМС України в Житомирській області  у період травневих свят

Шановні мешканці Житомирщини просимо звернути Вашу увагу на те, що відповідно до чинного законодавства, яке регулює робочі дні та дні відпочинку, у період травневих свят, вихідні дні для працівників Управління ДМС України в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська, 44 встановлено – 1, 2, 3 травня та 9, 10, 11 травня 2020 року.

Працівники територіальних підрозділах УДМС, у графіку роботи яких вставлено суботу робочим днем, а понеділок – вихідним днем, відпочиватимуть: 1, 3, 4 травня та 9, 10, 11 травня 2020 року.

Робочий день, який передує святковому, скорочується на годину (ст. 53 КЗпП України).

Для запобігання поширення інфекційного захворювання COVID-2019 та щоб уберегти своє здоров’я та не наражати на небезпеку інших, Міграційна служба Житомирщини наполегливо радить усім житомирянам та мешканцям області утриматись від відвідувань підрозділів УДМС під час карантину без нагальної потреби. Питання, які виникають максимально вирішувати дистанційно.

Водночас просимо громадян під час відвідування приходити в масках, користуватися дезінфікуючими засобами та зберігати дистанцію.

Будьте здорові!

Управління ДМС у Житомирській області