УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Населення Рівненщини дотримується обмежувальних карантинних заходів при оформленні паспортів

Населення Рівненщини дотримується обмежувальних карантинних заходів при оформленні паспортів

Населення Рівненщини дотримується обмежувальних карантинних заходів  при  оформленні паспортів

Цьогоріч у квітні громадяни у Рівненській області оформили лише понад 400 сотні біометричних документів.

Так,це у тисячі менше, аніж у попередні періоди 2020 року.

Сумлінне виконання карантинних заходів, декларованих Урядом, та перестороги у турботі про своє здоров`я, змусили населення Рівненщини обмежити відвідини державних установ і громадських закладів.

Відповідальність кожного тепер - запорука безпеки багатьох. Враховуючи, що карантин продовжений до 22 травня 2020 року, продовжуємо надавати послуги згідно карантинних вимог. Отож, звернення з візитами для оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки),  за вклеюванням фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку, прохання здійснити після закінчення карантину.

 Не вважатимуться порушеннями міграційного законодавства несвоєчасні звернення іноземців та осіб без громадянства, пов`язаних з обмеженнями в період проведення карантинних заходів, які на законних підставах перебувають в Україні.

Звертаємо вашу увагу, що виготовлені паспортні документи громадян України зберігаються у підрозділах ДМС і можуть бути отримані після завершення карантину.

Наголошуємо, що в умовах карантину набагато безпечніше дистанційно вирішити свої питання. З режимом обслуговування територіальними підрозділами УДМС України в Рівненській області можна ознайомитися на офіційній сторінці facebook та на сайті Державної міграційної служби.

Управління ДМС у Рівненській області