Графік обслуговування громадян структурними та територіальними підрозділами Міграційної служби…

Графік обслуговування громадян структурними та територіальними підрозділами Міграційної служби Донеччини на період дії карантину

Графік обслуговування громадян структурними та територіальними підрозділами Міграційної служби Донеччини на період дії карантину

У зв’язку з продовженням карантину до 22 травня 2020 року прийом громадян для оформлення документів буде і надалі здійснюватися виключно у екстрених випадках.

ДОДАТКОВО ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, ЩО ВСІ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ПІДРОЗДІЛИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДМС УКРАЇНИ В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ ПРАЦЮЮТЬ ЗА  ВСТАНОВЛЕНИМ ГРАФІКОМ ОБСЛУГОВАННЯ ГРОМАДЯН:

  • вівторок, середа, четвер, п’ятниця – з 08.00 до 17.00;
  • субота – 08.00 до 15.45;
  • неділя, понеділок – вихідний.

Адміністративні послуги надаються безперервно.

Адміністративні послуги суб’єктам звернення надаються  у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ:

  • оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) замість втраченого або викраденого (у тому числі оформлення ID-картки замість втраченого або викраденого паспорта громадянина України у формі книжечки);
  • оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг;
  • вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку;
  • оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов’язаною з нагальною потребою в лікуванні від’їжджаючого, від’їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживає за кордоном;
  • посвідок на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг.

Видача виготовлених документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сформованих довідок та витягів здійснюватиметься у звичайному режимі.

Керівництво  Головного управління ДМС України в Донецькій області  закликає утриматися від відвідування територіальних підрозділів міграційної служби без нагальної потреби! Просимо з розумінням поставитися до таких обмежувальних заходів – це задля Вашої особистої безпеки, безпеки ваших рідних та наших працівників!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: якщо ваш паспорт готовий до видачі, то звертатися до органів ДМС для його отримання під час карантину не обов’язково, адже паспортні документи зберігаються у підрозділах протягом одного року.

Міграційна служба не застосовуватиме штрафних санкцій через несвоєчасне звернення до підрозділів ДМС у період карантину.

Міграційна служба робить усе можливе, аби громадяни на період проведення в Україні карантинних заходів утрималися від відвідування підрозділів ДМС та мали можливість вирішити свої питання дистанційно.

Додатково інформуємо, що звернутися до Головного управління ДМС України в Донецькій області з письмовим зверненням ви можете наступними чином:

  • поштою за адресою: вулиця Георгіївська, 30а, місто Маріуполь, 87515 та вулиця Двірцева, 40в, місто Краматорськ, 84301;- написавши безпосередньо на електронну пошту: dn@dmsu.gov.ua;
  • звернувшись у коментарях під дописами на офіційній сторінці у мережі Facebook: Міграційна служба Донецької області.

Крім того, Ви можете залишити своє звернення (пропозиції), зателефонувавши на телефон «гарячої ліній» ГУДМС в Донецькій області, (06273) 6-40-12, (0629) 58-73-09 та (0629) 58-73-75.

Телефони для довідок та консультацій:

  • набуття громадянства (0629) 58-81-65, (06264) 20332;
  • паспорт громадянина України (0629) 58-73-24, (0629) 58 73 24;
  • документи для виїзду за кордон (0629) 58-70-28, (06264) 20331;
  • документування іноземців  (0629) 58-73-15, (06264) 20330.

Актуальна інформація щодо діяльності ДМС України та територіальних підрозділів ГУ ДМС України в Донецькій області  під час карантину - на  офіційному веб-сайті   лінком: https://dmsu.gov.ua/news/dms.html

Прохання з розумінням поставитися до зазначених обмежувальних заходів, адже вони націлені перш за все на вашу особисту безпеку, здоров’я ваших рідних та наших працівників.

Головне управління ДМС у Донецькій області