УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У квітні значно скоротилася кількість оформлених буковинцями паспортів

У квітні значно скоротилася кількість оформлених буковинцями паспортів

У квітні значно скоротилася кількість оформлених буковинцями паспортів

Режим карантину вплинув на показники УДМС у Чернівецькій області у напрямку паспортної роботи, адже у квітні буковинські міграційники працювали здебільшого на видачу раніше оформлених документів.

Так, протягом минулого місяця в Управлінні ДМС у Чернівецькій області оформлено 245 паспортів громадянина України у вигляді ID-картки, видано – 644. Також за квітень оформлено 92 паспорта громадянина України для виїзду за кордон та 883 видано.

Вдячні буковинцям, які дослухались до наших закликів та утрималися на період дії карантину від відвідування підрозділів міграційної служби Чернівецької області без нагальної потреби. Нагадуємо, що підрозділи УДМС на цей період надають адміністративну послугу з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон у виключних випадках – у зв’язку з нагальною потребою в лікуванні, супроводом тяжкохворого чи смертю родича, який проживав за кордоном.

Про оновлення окремого режиму прийому громадян у зв’язку з продовженням дії карантину на території Чернівецької області слідкуйте на сторінках УДМС у Чернівецькій області на сайті ДМС України https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/news.html та на сторінці у мережі «Фейсбук» https://www.facebook.com/udmscv/ .

Управління ДМС у Чернівецькій області