Підрозділи Міграційної служби Київщини змінять порядок обслуговування громадян з 12 травня

Підрозділи Міграційної служби Київщини змінять порядок обслуговування громадян з 12 травня

Підрозділи Міграційної служби Київщини змінять порядок обслуговування громадян з 12 травня

Починаючи з наступного тижня оформити документи за нагальної потреби у столиці можна не лише у двох районних відділах (Печерському і Дніпровському), а і у всіх інших підрозділах Міграційної служби. Територіальні підрозділи Київської області також надаватимуть послуги з документування у виключних випадках за своїм звичайним графіком роботи.

У зв’язку з продовженням карантину і водночас підготовкою до зняття перших обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням COVID-19, починаючи з 12 травня до 22 травня 2020 року обслуговування суб’єктів звернення буде здійснюватися всіма структурними і територіальними підрозділами Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області, проте все ще у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ за такими напрямами:

  • оформлення ID-картки - у разі втрати чи крадіжки паспорта громадянина України, або у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг;
  • оформлення закордонного паспорта - у разі необхідності термінового виїзду за кордон, пов’язаного з лікуванням чи смертю родича;
  • вклеювання фотокарток у паспорт-книжечку по досягненню 25- чи 45-річного віку;
  • оформлення посвідок на тимчасове та постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг (за адресами: м. Київ, вул. Березняківська, 4А; м. Київ, вул. Петропавлівська, 11 та м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 10).

Отримання виготовлених документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сформованих довідок, витягів, тощо відбуватиметься у звичайному порядку, згідно режиму роботи територіальних підрозділів ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області.

При цьому наголошуємо, що без нагальної потреби звертатися до Міграційної служби все ще не варто, ми залишаємося на зв’язку дистанційно. Відтак отримати консультації чи необхідні роз’яснення, а також розвіяти хвилювання ви можете за номерами телефонів:

  • «Гаряча лінія» ЦМУ ДМС – (044)550-23-88;
  • З питань громадянства – (044)271-93-79;
  • З питань паспортизації, реєстрації та еміграції – (044)550-32-88;
  • З питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства – (044)234-14-19;
  • З питань шукачів захисту та соціальної інтеграції – 093-020-95-48;
  • З питань міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії – 099-321-26-76;
  • З питань оформлення документів, що підтверджують громадянство України – (044)501-21-92.

Контактні номери телефонів територіальних підрозділів ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області у разі необхідності можна знайти тут -https://dmsu.gov.ua/cmu/pidrozdily.html.

 

Електронна пошта: kyiv@dmsu.gov.ua.

Також нагадуємо, що у багатьох випадках добрим порадником для вас з тих чи інших питань може стати офіційний сайт ДМС України і розміщені на ньому електронні сервіси.

Просимо з розумінням поставитися до зазначених обмежувальних заходів, адже вони націлені перш за все на вашу особисту безпеку, здоров’я ваших рідних та наших працівників.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області