День вишиванки у Міграційній службі Київщини

День вишиванки у Міграційній службі Київщини

День вишиванки у Міграційній службі Київщини

Цьогоріч День вишиванки припав на 21 травня. Тож сьогодні працівники Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області та всіх територіальних підрозділів вбралися на роботу в національний одяг на знак єдності, підтримки і приналежності до свого народу.

В умовах карантину це свято стало ще рідніше. Увесь світ знаходиться зараз у дещо збентеженому стані через пандемію: люди схвильовані через своє здоров’я, хтось опинився у розлуці з рідними чи не може повернутися на Батьківщину через закриті кордони. У нинішній ситуації всім нам потрібні позитивні емоції, натхнення і налаштування на добрі думки. А вишиванка в усі часи вважалася своєрідним оберегом, вона єднала українців, надавала сил і віри у світле майбутнє.

«Вишиванка – це вбрання, в якому не лише відчуваєш своє коріння, а і більш чітко усвідомлюєш відповідальність за майбутнє. Ми горді тим, що можемо виконувати свої обов’язки і допомагати людям навіть в умовах карантинних заходів, а сьогодні пишаємося нашими працівниками ще більше. Ми раді бачити, як іноземці, котрі бажають жити в Україні, приходять до нас в цей день у вишиванках, засвідчуючи шану нашим традиціям. Зі святом усіх! Гарного вам настрою у цей світлий день!» – говорить заступник начальника ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Дмитро Лемеш.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області