УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Під час карантину навчаємось дистанційно

Під час карантину навчаємось дистанційно

Під час карантину навчаємось дистанційно

Особливі умови праці під час карантину спонукають до пошуку нових форм проведення внутрішніх навчань. Аби ознайомити колег із Порядком розроблення посадових інструкцій держслужбовців категорій "Б" та "В", затвердженим наказом НАДС від 11.09.2019 р. № 172-19, внутрішній тренер Управління Галина Плакущенко зорганізувала вебінар. Відтак 39 працівників обласного апарату та територіальних підрозділів навчалися безпечно і ефективно, не покидаючи  своїх робочих місць.

Тренер  ознайомила учасників із поняттям «посадова інструкція», її структурою, етапами та вимогами до її розроблення, а також порядком підписання і зберігання цього документа.

Завдяки сучасним технологіям учасники також мали змогу задати запитання та одразу отримати відповіді.

«В обов'язках державного службовця є норма, відповідно до якої він має забезпечувати в межах наданих повноважень ефективне виконання завдань і функцій державних органів, а також сумлінно і професійно виконувати свої посадові обов'язки. Але для здійснення цих обов'язків держслужбовець має право на чітке визначення посадових обов'язків. Тож будьмо, кожен на своїй посаді, ефективними і результативними працівниками!», резюмувала Галина Плакущенко.

Управління ДМС у Тернопільській області