Щодо обслуговування суб’єктів звернень Центром надання адміністративних послуг Конотопської міської…

Щодо обслуговування суб’єктів звернень Центром надання адміністративних послуг Конотопської міської ради

Щодо обслуговування суб’єктів звернень Центром надання адміністративних послуг Конотопської міської ради

Тимчасово з переліку адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Конотопської міської ради (пр. Миру, 8, м. Конотоп) виключено послуги з оформлення/видачі біометричних документів (паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон). Решта послуг для громадян залишають доступними.

За інформацією ЦНАП Конотопської міської ради відновлення надання послуг з оформлення/видачі біометричних документів заплановано на 1 червня поточного року.

Разом з цим зазначимо, з 25 травня 2020 року, у зв'язку з послабленням в країні карантинних заходів, міграційна служба Сумської області повернулась до звичного режиму роботи. Всі підрозділи області в частині надання адміністративних послуг функціонують в повному обсязі (з дотриманням рекомендацій МОЗ, спрямованих на запобігання поширенню COVID – 19).

Нагадаємо, Конотопський міський відділ Управління ДМС України в Сумській області розташований за адресою: вул.Г. Тхора, 26, м. Конотоп. Надання адміністративних послуг здійснюється щоденно з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00, у суботу з 9.00 до 16.45. Неділя та понеділок – вихідні дні.

Управління ДМС у Сумській області