Міграційна служба Луганської області інформує про зміну графіку роботи у зв’язку з святкуванням…

Міграційна служба Луганської області інформує про зміну графіку роботи у зв’язку з святкуванням Трійці

Міграційна служба Луганської області інформує про зміну графіку роботи у зв’язку з святкуванням Трійці

Відповідно до статті 73 Кодексу законів про працю України Трійця, яка у 2020 році припадає на неділю 7 червня є святковим та неробочім днем.

Звертаємо увагу, що статтею 53 КЗпП України передбачено напередодні святкового дня скорочення робочого дня на одну годину.

Районні і міські територіальні підрозділи, які за постійним графіком роботи здійснюють прийом громадян з вівторка по суботу (https://dmsu.gov.ua/luhansk/pidrozdily.html), 6 червня 2020 року надаватимуть адміністративні послуги до 14.00 години;

Нормами статті 67 КЗпП України визначено, що у випадку, коли святковий або неробочий день збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого.

Таким чином, додатковим вихідним для працівників

  • районних і міських територіальних підрозділів Міграційної служби Луганської області стане вівторок 9 червня 2020 року;
  • для працівників Управління вихідним днем буде понеділок 8 червня 2020 року.

Нагадуємо, що з 25 травня Міграційна служба Луганської області послабила обмеження, встановлені у зв’язку із запровадженням в Україні карантину. Адміністративні послуги надаються в повному обсязі з дотриманням рекомендацій Міністерство охорони здоров'я України щодо зменшення впливу та передачі вірусної інфекції.

Управління ДМС у Луганській області