УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Юні полтавці вже скористувалися новою комплексною послугою «2в1: оформлення ID-картки та номера…

Юні полтавці вже скористувалися новою комплексною послугою «2в1: оформлення ID-картки та номера платника податків за однією заявою»

Юні полтавці вже скористувалися новою комплексною послугою «2в1: оформлення ID-картки та номера платника податків за однією заявою»

В рамках експерементального проекту, з 28 травня Міграційна служба Полтавщини розпочала надавати комплексну послугу «2в1: оформлення ID-картки та номера платника податків за однією заявою» для жителів міста та Полтавської області.

Відсьогодні, вже  троє юних полтавців, виявили бажання та скористались новою послугою, одночасно оформивши ID-паспорт та номер платника податків.

Нова комплексна послуга включає оформлення і видачу паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше особі у віці з 14 до 18 років з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків. Нововведення зменшить кількість візитів громадян до державних органів та заощадить їх власний час.

Слід зазначити, нова послуга з одночасним оформленням паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та номера облікової картки платника податків відбувається лише за бажанням особи та є безкоштовною.

Міграційна служба Полтавської області чекає на юних власників біометричних документів.

Управління ДМС у Полтавській області