Нова послуга «ID-14»: працівники Кам’янець-Подільського РВ УДМС оформили ID-картку вперше із з…

Нова послуга «ID-14»: працівники Кам’янець-Подільського РВ УДМС оформили ID-картку вперше із з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків

Нова послуга «ID-14»: працівники Кам’янець-Подільського РВ УДМС оформили ID-картку вперше із з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків

Із 28 травня у територіальних підрозділах Управління ДМС України в Хмельницькій області запроваджено нову послугу 2 в 1, яка передбачає оформлення першої ID-картки одночасно із можливістю зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків з подальшим відображенням інформації про реєстраційний номер платника податку у паспорті громадянина України.

Скористатися новою послугою сьогодні мала змогу юна кам’янчанка Ульяна, яка звернулась до місцевого територіального підрозділу міграційної служби  для оформлення паспорта громадянина України  вперше по досягненні 14- ти річного віку.

Дівчина із радістю погодилась на пропозицію працівників служби, адже за лічені хвилини  та без додаткового відвідування державного органу дані про РНОКПП були  внесені на ID-картку.

Звертаємо увагу, що нова послуга надається безкоштовно та отримати її можна звернувшись до:

  • територіальних підрозділів Управління (перелік за посиланням: https://dmsu.gov.ua/khmelnytskyi/pidrozdily.html);
  • центрів надання адміністративних послуг, які оформлюють біометричні документи;
  • Хмельницького центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс» ДП «Документ», що знаходиться за адресою: вул. Прибузька, 30-А.

У разі виникнення будь-яких питань просимо звертатись на телефонну «гарячу лінію» УДМС України в Хмельницькій області за номером:

(0382) 65-03-06 та (093) 203-07-06.

Управління ДМС у Хмельницькій області