8 черкащан скористалися новою послугою Міграційної служби

8 черкащан скористалися новою послугою Міграційної служби

8 черкащан скористалися новою послугою Міграційної служби

Одночасно оформити свій перший паспорт та провести реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків вирішила 14-річна уманчанка Катерина. Про запуск нової послуги з 28 травня (докладніше → https://dmsu.gov.ua/news/dms/7290.html) дізналася з новин, тому вирішила скористатися нагодою. Адже для цього потрібно тільки прийти до підрозділу Міграційної служби для оформлення ID-картки та повідомити співробітника установи про бажання отримати таку послугу.

Дівчина відзначає зручність одночасного отримання паспорта та присвоєння кода, адже не потрібно додатково витрачати час на отримання номеру облікової картки платника податків, а вже потім йти до Міграційної служби за паспортом, як було раніше. До речі, послуга з оформлення паспорта громадянина України у вигляді картки вперше з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків у підрозділах Міграційної служби надається безкоштовно.

За 20 робочих днів в Уманському районному відділі Управління ДМС України в Черкаській області Катерина отримає свій перший паспорт громадянина України у формі картки з відображенням присвоєного реєстраційного номеру облікової картки платника податків.

Зазначимо, що на Черкащині скористалися новою послугою вже 8 юних черкащан.

Управління ДМС у Черкаській області