Звернення до Управління Державної міграційної служби України в Херсонській області стало ще більш…

Звернення до Управління Державної міграційної служби України в Херсонській області стало ще більш зручним та функціональним

Звернення до Управління Державної міграційної служби України в Херсонській області стало ще більш зручним та функціональним

Як повідомлялося раніше, нещодавно було запущено експериментальний проєкт з надання послуги 2в1 або ID-14 для громадян України, які вперше оформлюють паспорт громадянина України по досягненні ними 14 років та можуть отримати одночасно номер платника податків.

Цього разу УДМС України в Херсонській області радо повідомляє ще одну новину, а саме: оформлення документів для іноземців та осіб без громадянства.

Починаючи з 1 червня можна скористатися послугою з оформлення посвідок на тимчасове проживання у таких підрозділах УДМС України в Херсонській області: Дніпровський РВ, Корабельний РВ, Суворовський РВ у м. Херсоні, Новокаховський МВ, Білозерський РВ. Бериславський РС, Олешківський РВ, Каховський РВ, Чаплинський РВ та Генічеський РВ.

Також Ви можете звернутися за консультаціями у будь-який підрозділ Державної міграційної служби України в Херсонській області, щоб отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання.

Управління ДМС у Херсонській області