Затриманого Міграційною службою Львівщини громадянина Грузії відправили з України

Затриманого Міграційною службою Львівщини громадянина Грузії відправили з України

Затриманого Міграційною службою Львівщини громадянина Грузії відправили з України

Працівники відділу міграційного контролю та адміністративного провадження Міграційної служби Львівщини, за рішенням Галицького районного суду м. Львова, судном «Каунас» сполученням Чорноморськ – Батумі (Грузія), примусово видворили за межі України громадянина Грузії.

Відомо, що дружні відносини між Грузією й Київською Руссю існували ще у період правління Володимира Мономаха. На території України проживає грузинська етнічна меншина, у Львівщині діє одне із чотирьох грузинських національно-культурних товариств. У Львові провів дитинство, відомий своїми критичними антивладними виступами, український опозиційний журналіст грузинського походження Георгій Гонгадзе. Захищаючи суверенітет  України добровольцями пішли на фронт наші побратими-грузини. Багато із них вже залишилися на території нашої держави вічно молодими…

Проте є й не бажані гості нашої держави – порушники Законів України. Багато грузинських мігрантів потрапляє на територію України нелегально, перетинаючи україно-російський кордон.

До такого списку віднесено неодноразово засудженого до позбавлення волі за скоєння майнових злочинів на території України 38-річного громадянина Грузії, останнім місцем відбування покарання якого була Державна установа «Львівська ВК №30».

15 квітня поточного року за рішенням Галицького районного суду м. Львова іноземець-рецидивіст був поміщений до Миколаївського ПТПІ.

У ніч з 31 травня на 1 червня, у супроводі працівників Міграційної служби Львівщини спільно із УСР у Львівській області ДСР НП України, за сприяння  Державної прикордонної служби, через ДП «МТП «Чорноморськ»» видворено порушника за межі України.

Головне управління ДМС у Львівській області