УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Статистичні відомості про кількість біометричних паспортів, оформлених Міграційною службою Полтавщини…

Статистичні відомості про кількість біометричних паспортів, оформлених Міграційною службою Полтавщини за травень 2020 року

Статистичні відомості про кількість біометричних паспортів, оформлених Міграційною службою Полтавщини за травень 2020 року

Впродовж травня цього року Міграційною службою Полтавської області оформлено майже 3,5 і видано понад 3 тисячі готових біометричних документів, з них:

ID-картки:

  • оформлено 2205
  • видано 1554

Паспорти для виїзду за кордон:

  • оформлено 1244
  • видано 1782

Водночас, попит на оформлення біометричних документів у порівнянні з квітнем цього року у тисячі разів більше. Це зумовлено послабленням карантинних заходів в Україні. Зокрема, в останні дні збільшилася кількість заяв-анкет на оформлення паспорта громадянина України у формі ID -картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Нагадаємо, що з 25 травня всі територіальні підрозділи  Управління ДМС України в Полтавській області працюють за звичайним графіком роботи та надають усі адміністративні послуги.

Однак окремо звертаємо увагу наших відвідувачів: послаблення карантинних заходів не скасовує рекомендацій МОЗ, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19! Відтак, у наших підрозділах необхідно користуватися захисною маскою, рукавичками та дезінфікуючими засобами і дотримуватись безпечної відстані між людьми (з розрахунку – не більше однієї людини на 10 кв. метрів).

Управління ДМС у Полтавській області