УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На запитання буковинців відповідатиме т.в.о. начальника Управління ДМС у Чернівецькій області Валерій…

На запитання буковинців відповідатиме т.в.о. начальника Управління ДМС у Чернівецькій області Валерій Попов

На запитання буковинців відповідатиме т.в.о. начальника Управління ДМС у Чернівецькій області Валерій Попов

Т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Валерій Попов у п’ятницю, 12 червня відповідатиме на дзвінки буковинців щодо режиму роботи міграційної служби області в період адаптивного карантину, графіків прийому громадян в Управлінні та районних структурних підрозділах, порядку надання адміністративних послуг тощо.

Запрошуємо краян скористатися можливістю дистанційного особистого прийому та телефонувати 12 червня з 10.00 до 12.00 за номером (0372) 59-17-07.

Нагадуємо також, що від часу послаблення протиепідемічних заходів в усіх регіонах України відновлено особистий прийом громадян керівництвом обласних Управлінь ДМС. Водночас для Буковини, де епідемічна ситуація залишається напруженою, саме формат дистанційного особистого прийому громадян є найбільш прийнятним та безпечним.

Нагадуємо також, що працює телефон «гарячої лінії» (0372) 55-04-61, за яким можна телефонувати в дні роботи Управління ДМС у Чернівецькій області – з понеділка по четвер з 09.00 до 18.00, в п’ятницю – з 09.00 до 16.45. Окрім того, консультації можна отримати за телефоном прес-служби Управління – (0372) 59-16-79.

Управління ДМС у Чернівецькій області