Міграційна служба Луганської області реалізує заходи для проходження учнями ЗНО

Міграційна служба Луганської області реалізує заходи для проходження учнями ЗНО

Міграційна служба Луганської області реалізує заходи для проходження учнями ЗНО

Луганська область реалізує заходи, що сприяють безперешкодній участі в зовнішньому  незалежному оцінюванні (ЗНО) випускників, які постійно проживають на тимчасово окупованих територіях.

У зв’язку з початком відновлення роботи за регламентованим часом з 10 червня у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» (пішохідний), територіальні підрозділи Міграційної служби Луганської області працюють в інтенсивному режимі для розвантаження черги громадян.

Враховуючи етапи послаблення протиепідемічних заходів пов’язані з протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та обов’язковість для проходження ЗНО паспорта громадянина України у формі ID-картки, територіальні підрозділи Міграційної служби Луганської області роблять все можливе для видачі в найкоротші строки учням старших класів загальної освітньої школи біометричних документів. Нагадуємо, що вступити до обраного навчального закладу можливо лише маючи документ виданий Україною!

Документування громадян з тимчасово окупованих територій Луганської області залишається одним з найважливішим напрямком роботи Міграційної служби Луганської області!

Інформація про перелік документів для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки вперше та додаткову безкоштовну послугу з одночасним оформленням РНОКПП на сайті ДМС за лінком та на інформаційних стендах територіальних підрозділів Міграційної служби Луганської області:

https://dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-gromadyanina-ukrajni/id-vidacha-pasporta-gromadyanina-ukrajni-u-formi-kartki-po-dosyagnennyu-14-richnogo-viku-vpershe.html ;

https://dmsu.gov.ua/news/dms/7290.html

Управління ДМС у Луганській області