Профспілці Міграційної служби Львівщини довіряють

Профспілці Міграційної служби Львівщини довіряють

Профспілці Міграційної служби Львівщини довіряють

Вже три роки і сім місяців в Міграційній службі Львівщини діє Первинна профспілкова організація працівників, яка об’єднує 232 особи. Залучення до профспілки нових спілчан відзначає її високим рівнем організаційної роботи.

З часу запровадження в Україні Всеукраїнських карантинних заходів Міграційною службою Львівщини, разом із Профспілками служби, в повному обсязі забезпечено працівників усіма необхідними засобами захисту. Тільки на кошти профспілок для працівників служби закуплено 445 багаторазових медичних масок та 112 захисних екранів, за якими працівники, обслуговуючи суб’єктів звернення, почуваються у безпеці.

Головою профспілки, завідувачем сектору організаційної роботи  Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області, Наталією Гринюх проводиться діяльність, спрямована на постійне підвищення стандартів представництва працівників, максимального вирішення їх соціально-економічних потреб та захисту трудових прав.

В сучасному, насиченому стресами та постійними викликами сьогоденні, часто трапляється так, що лише профспілка може простягнути руку допомоги у складних ситуаціях.  Відтак для спілчан передбачені виплати при народженні дитини, матеріальній скруті, чи хворобі або смерті близького родича. 

Завдячуючи команді однодумців, що увійшли до складу профкому, Профспілці вдається не тільки ефективно відстоювати права та гарантії спілчан, але й творити добрі діла, відвідуючи із подарунками дитячі будинки та малозабезпечені сім’ї.  А залучивши до профспілки молодь –  значно розвинути культурно-масову та спортивну роботу. Як результат, профспілчани взяли участь та зайняли призові місця у спортивних змаганнях із боулінгу та шахів.

Дбаючи про дозвілля працівників, профспілкою проводиться значна культурно-масова робота. Тільки в цьому році організовано, із залученням поважних гостей, Новорічні та Різдв’яні вечорниці, Шевченківські дні та  День Вишиванки.

За програмою «Відпочинок вихідного дня» спілчани побували на екскурсіях, оздоровлювались та відпочивали в Україні та закордоном.

Дякуючи постійно триваючим мотиваційним заходам, Профспілці Міграційної служби Львівщини довіряють.

Головне управління ДМС у Львівській області