Комплексну послугу ID-14 на Львівщині замовили більше 40 підлітків

Комплексну послугу ID-14 на Львівщині замовили більше 40 підлітків

Комплексну послугу ID-14 на Львівщині замовили більше 40 підлітків

Минуло два тижні відколи підрозділами Міграційної служби Львівщини надається послуга з оформлення паспорта громадянина України при досягненні особою 14-річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків.

З цього часу комплексну послугу ID-14 на Львівщині замовили більше 40 підлітків, з них у місті Львові 22 особи, адже це дозволило молодим людям зекономити час, зменшивши кількість візитів до державних органів.

Безперечно, що оформлення паспортного документу за таких умов, дуже зручно і просто!

З необхідними  кроками для здійснення послуги з оформлення паспорта громадянина України вперше для 14-річних, можна ознайомитись на офіційній сторінці ДМС України тут.

Відповідну послугу надають  безкоштовно усі територіальні підрозділи Міграційної служби Львівської області, центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» та ЦНАП, які надають послуги з оформлення біометричних документів за зареєстрованим місцем проживання. Під час карантину можна звернутися до будь-якого з них незалежно від реєстрації місця проживання.

Чекаємо на Вас та нагадуємо, що  перший в житті документ, який підтверджує особу та громадянство України у формі картки дійсний  4 роки.

Головне управління ДМС у Львівській області