До Міграційної служби без черг

До Міграційної служби без черг

До Міграційної служби без черг

Друзі! Плануєте оформити біометричні паспортні документи, але  не бажаєте витрачати час у чергах?

Відповідаємо: наразі проблем із чергами у підрозділах Міграційної служби Хмельниччини немає, тому ви можете безперешкодно звертатись протягом робочого часу для отримання адміністративних послуг, які входять до компетенції ДМС України.

Окрім цього, ми постійно моніторимо сервіс «Електронна черга» та перевіряємо наявність вільних місць у всіх територіальних підрозділах міграційної служби області щодо оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта для виїзду за кордон: місця для запису є!

Саме цей електронний сервіс дає змогу громадянам обрати зручний час та дату відвідування підрозділів для отримання послуг по оформленні біометричних документів.

Разом з тим нагадуємо, що відсутність місць в онлайн-сервісі на сайті не означає відсутності місць взагалі! Сервіс побудовано таким чином, що приблизно третина відвідувачів записується через онлайн-сервіс, третина через термінал у підрозділі та ще третина – це поточна черга «сьогодні на сьогодні».

Враховуючи, що карантинні заходи триватимуть до 22 червня, просимо громадян під час відвідування підрозділів служби дотримуватись рекомендацій МОЗ України:

  • по можливості користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
  • не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри).

Чекаємо на вас!

Управління ДМС у Хмельницькій області