Нове приміщення Міграційної служби Львівщини у місті Кам’янка-Бузька

Нове приміщення Міграційної служби Львівщини у місті Кам’янка-Бузька

Нове приміщення Міграційної служби Львівщини  у місті Кам’янка-Бузька

Міграційною службою Львівщини постійно покращуються умови праці працівників служби та обслуговування суб’єктів звернення. Відтепер у місті Кам’янка-Бузька відкрито нове приміщення Буського міжрайонного відділу Міграційної служби Львівщини.

Саме сьогодні, 16 червня 2020 року урочисто відкрився новий, просторий, технічно оснащений, із новими меблями офіс Кам’янка-Бузького підрозділу Міграційної служби Львівської області, який відповідає європейським вимогам та слугуватиме на високому рівні відвідувачам.

Символічно, що вчора українці відзначали День захисту людей похилого віку. А від сьогодні, літніх людей, людей із особливими потребами чи обмеженими можливостями, батьків із малюками на візочках та й усіх відвідувачів обслуговуватимуть у зручних умовах на першому поверсі в приміщенні Кам'янка-Бузької районної державної адміністрації за адресою: вул. Незалежності, 27.

Новосілля відбулося в урочистій обстановці, за участі керівництва Міграційної служби Львівщини, яку очолює Ярослав Скиба та запрошених гостей. Колектив Міграційної служби радо вітав усіх, хто сприяв у відкритті.

Гостей прийшло багато, адже за сприяння голови районної державної адміністрації Христини Замули надано приміщення, а за рахунок коштів міського бюджету та за підтримки міського голови об’єднаної територіальної громади Олега Омеляна проведено ремонтні роботи. Сучасні меблі та технічне оснащення придбано на кошти Міграційної служби Львівщини.

Ярослав Скиба розповів, що шлях до відкриття ще одного нового офісу Міграційної служби Львівщини, був нелегкий. Висловив вдячність усім, хто посприяв у цій справі. Сказав, що всі наші старання спрямовані для покращення якості надання адміністративних послуг у зручних і гарних умовах, які сьогодні демонструє наша служба у місті Кам’янка-Бузька.

Очільник Міграційної служби Львівщини, разом із усіма запрошеними, побажав працівникам натхнення в роботі та задоволених відвідувачів.

Священнослужителі Юрій Мовчан та Володимир Котоус, в кращих Галицьких традиціях, освятили приміщення підрозділу і поблагословили на плідну працю працівників.

Слід зазначити, що у підрозділі працює 4 автоматизованих робочих станції, що дає можливість надавати більше адміністративних послуг впродовж дня. Тут можна скористатись послугами з оформлення паспорта у формі ID-картки,  закордонного паспорта, вклеювання фотокартки за віком, внесення зміни до ID-картки при одруженні, розлученні та зміні місця реєстрації, оформлення КЕП на ID-картку та оформлення паспорта громадянина України при досягненні особою 14-річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків тощо.

Повідомляємо, що Кам’янка-Бузьким підрозділом Міграційної служби Львівщини послуги надаються як громадянам України, так і іноземцям та особам без громадянства.

Отож, запрошуємо мешканців Львівщини до сучасного, модернізованого приміщення, звичайно ж, із дотриманням рекомендацій МОЗ України.  Працюємо з вівторка по суботу за сталим графіком.

Головне управління ДМС у Львівській області