Навчання без перешкод

Навчання без перешкод

Навчання  без перешкод

36 державних службовців Міграційної служби Херсонщини пройшли он-лайн навчання за короткостроковими програмами, яке проводилось Херсонським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Навчання проходило за декількома тематичними напрямками: «Ефективне планування роботи та орієнтація на результат», «Дотримання правил службового діловодства. Основні види службових документів та вимоги щодо їх оформлення відповідно до Інструкції з діловодства» та «Публічна політика як особливий вид політичного простору. Публічні комунікації». Керівництво та співробітники міграційної служби області успішно завершили навчання та отримали сертифікати

Херсонським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації постійно проводяться навчання, а в період карантину вони діляться знаннями та досвідом з колегами он-лайн. Навчанню перешкод не має, адже надання якісних адміністративних послуг громадянам є пріоритетним в роботі Міграційної служби.

Управління ДМС у Херсонській області