УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Львівщина святкує новосілля чергового територіального підрозділу Міграційної служби

Львівщина святкує новосілля чергового територіального підрозділу Міграційної служби

Львівщина святкує новосілля чергового  територіального підрозділу Міграційної служби

У Бродівському територіальному підрозділі Міграційної служби Львівщини, який відкрито в п'ятницю, 19 червня 2020 року, можна з гордістю і без перебільшення сказати, що це високий рівень офісу. Тут комфортно знаходитись як працівникам, так і громадянам.

Відтепер мешканці Бродівщини, усі наші краяни та гості Галичини, мають змогу отримати послуги Міграційної служби ще й у прекрасних, відповідних до сучасних європейських вимог, умовах.

Аби йти в ногу з часом та якісно слугувати громадянам, керівництво Міграційної служби Львівщини, яке очолює Ярослав Скиба, щоденною працею, дбає про оновлення підрозділів служби.

Для забезпечення зручності усім, хто звертається, включаючи людей похилого віку, з особливими потребами, батьків із немовлятами тощо, розглядаються усі варіанти, щоб приміщення нашої служби знаходились на першому поверсі.

Так і в Бродах, підрозділ, чи не найкращий в області! Логістика даного територіального підрозділу налагоджена таким чином, що люди, навіть з інших областей, за послугами Міграційної служби звертаються саме сюди. Сьогодення диктує вимоги, а громадяни обирають сервіс!

Колектив разом з керівником Мар’яном Столяром на відкритті вітали чимало запрошених, які сприяли у цій добрій справі.

Так,  Оксаною Прокопець  та головою Бродівської районної ради Євгеном Шведом докладено чимало зусиль у пошуку приміщення та належного  фінансування. Директор ЛОЦЗ Василь Барилюк подбав про надання такого приміщення, яке сусідує із  Бродівською районною філією ЛОЦЗ та знаходиться за адресою: вул. Гончарська, 15 у Бродах. Владою міста, в особі мера Анатолія Белея, виділено кошти з міського бюджету в сумі 100 тис. гривень, за які проведено ремонтні роботи. А сучасні меблі та технічне оснащення придбано на кошти Міграційної служби Львівщини.

Дбайливо, до найменших деталей, керівником підрозділу вирішено питання інформування громадян у вигляді стендів. Громадяни вже при вході мають змогу ознайомитись з інформаційними картками за допомогою зручної настінної книжки. Для доїжджаючих на автомобілях у подвір’ї підрозділу є достатня кількість паркувальних місць.

Очільник Міграційної служби Львівщини та усі присутні, подякували працівникам за проведену роботу і побажали натхнення для слугування людям. А настоятель храму святого Юрія Роман Біль, як годиться в Галичині, освятив приміщення підрозділу і поблагословив працівників на плідну працю.

Зазначаємо, що у підрозділі працює 4 автоматизованих робочих станції, що дає можливість надавати велику кількість адміністративних послуг впродовж дня.

Тут можна скористатись послугами з оформлення паспорта у формі ID-картки,  закордонного паспорта, вклеювання фотокартки за віком, внесення зміни до ID-картки при одруженні, розлученні та зміні місця реєстрації, оформлення КЕП на ID-картку та оформлення паспорта громадянина України при досягненні особою 14-річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків, оформлення громадянства України та оформлення виїзду на постійне місце проживання за кордон.

Працівники Бродівського територіального підрозділу Міграційної служби Львівщини кваліфіковано проконсультують не тільки громадянам України, а й іноземців та осіб без громадянства.

Працюють з вівторка по суботу за сталим графіком.

Отож, запрошуємо з 20 червня 2020 року до сучасного, модернізованого фронт-офісу Міграційної служби у місті Броди, звичайно ж, із дотриманням рекомендацій МОЗ України. 

Головне управління ДМС у Львівській області