УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Повідом про корупцію за допомогою QR-коду

Повідом про корупцію за допомогою QR-коду

Повідом про корупцію за допомогою QR-коду

В УДМС України в Чернігівській області та підпорядкованих територіальних підрозділах постійно вживаються заходи щодо запобігання та виявлення корупції під час надання адміністративних послуг.

В умовах діджиталізації нашої держави, в доповнення до існуючих каналів зв’язку, за допомогою яких можливо повідомити про можливі факти корупційних діянь серед працівників УДМС України в Чернігівській області  та його територіальних підрозділів, впроваджено ще один спосіб повідомлення про можливу корупцію за допомогою сучасних сервісів.

Так, відсьогодні ви маєте можливість повідомити про можливі факти корупційних діянь під час отримання адміністративної послуги в УДМС України в Чернігівській області та його територіальних підрозділах за допомогою QR-коду, який розміщено на інформаційних стендах в підрозділах міграційної служби Чернігівщини.

За допомогою цього електронного сервісу громадяни зможуть повідомити про корупцію й отримати за результатами розгляду відповідь.

В свою чергу, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції здійснює аналіз отриманих повідомлень та вживає відповідні заходи реагування на викладені в повідомленні факти.

Для нас важлива допомога кожного громадянина, який звернувся до Управління або до будь-якого територіального підрозділу міграційної служби України в Чернігівській області в подоланні можливих явищ корупції серед працівників УДМС України в Чернігівській області та його територіальних підрозділів.

Разом з тим, хочемо нагадати про канали зв’язку з питань запобігання та виявлення корупції:

Державної міграційної служби України: 

Поштова адреса : 01025, м. Київ, вул. Володимирська, 9

Телефони : (044)-486-05-73, (068)-776-19-24

E-mail : antikorupcijadmsu.gov.ua, grebenyukdmsu.gov.ua

Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області

Поштова адреса : 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 51-а

Телефони : (0462)-653-211, (097)-901-71-15

E-mail : cn_antikorupcijadmsu.gov.ua

Управління ДМС у Чернігівській області