Звітувала профспілка

Звітувала профспілка

Звітувала профспілка

Ось і минуло п’ять  років. 25 червня 2020 року відбулася звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області.

У звітній доповіді голова профкому Тетяна Кириченко зазначила, що головними програмними завданнями профспілки у звітному періоді були захист соціально-економічних та трудових прав членів профспілки, збереження робочих місць, покращення здоров’я спілчан та їх дітей, надання правової та матеріальної допомоги, а також покращення культурно-масової і спортивної роботи.

З питань, що розглядалися, конференція прийняла відповідні постанови. Конференція підтвердила повноваження делегованих до складу комітету профспілки та ревізійної комісії та обрала їх новий склад.

Головою первинної профспілкової організації Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на наступний термін обрано Сенюк Вікторію Миколаївну, заступником голови – Кирієнко Наталію Михайлівну.

Новообраний склад первинної профспілкової організації Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області привітала начальник Управління Ксенія Лук’янець та побажала успіхів в профспілковій діяльності та підтримки від колективу.

Управління ДМС у Чернігівській області