УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У період карантину паспорт громадянина України у формі картки можна оформити та отримати за місцем…

У період карантину паспорт громадянина України у формі картки можна оформити та отримати за місцем звернення

У період карантину паспорт громадянина України у формі картки можна оформити та отримати за місцем звернення

Друзі, ви часто до нас звертаєтесь та бідкаєтесь, що із-за карантинних обмежень фізично не можете дістатися до підрозділу Міграційної служби за місцем реєстрації, де плануєте оформити/ вже оформили собі паспорт громадянина України, вклеїти фотокарту тощо.

Нагадуємо вам, що НА ЧАС КАРАНТИНУ оформити паспорт громадянина України чи вклеїти фотокартку по досягненню 25-ти, 45-ти років можна в будь-якому підрозділі Міграційної служби, не залежно від місця реєстрації.

Те ж саме стосується і готових документів - виготовлений паспорт або паспорт, у який здійснено вклеювання фотокартки по досягненню відповідного віку, за нагальної потреби можна отримати не за місцем подання заяви, а за місцем перебування. Наприклад, у разі оформлення паспортного документа в іншій області особа може звернутись до будь-якого територіального підрозділу ДМС за місцем перебування - за відповідною заявою документ буде направлено у підрозділ за зверненням.

Ці зміни дають змогу усім громадянам, що проживають не в районі своєї реєстрації, не наражатися на загрозу інфікування під час вимушеної поїздки «за документами», зберегти час та гроші оформивши ID-картку в найближчому підрозділі ДМС.

Управління ДМС у Запорізькій області