УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області запрошує на стажування

Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області запрошує на стажування

Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області запрошує на стажування

Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області запрошує на стажування громадян України з числа молоді віком до  35 років, які є студентами третього і вище курсів закладів вищої освіти або отримали вищу освіту та не перебувають на посадах державної служби.

Стажування молоді проводиться у вільний від навчання (роботи) час у межах робочого часу працівників структурних підрозділів Управління. Допуск до стажування та визначення строку його проходження здійснюються начальником управління на підставі заяви особи, яка має намір пройти стажування. На період стажування за стажистом закріплюється керівник стажування з числа керівників структурних підрозділів Управління, в яких проводиться стажування.

Вважаємо за необхідне зазначити, що особи, які пройшли стажування демонструють більш високий рівень знань, вмінь та навичок, що дозволяє їм успішно проходити конкурсні відбори на зайняття вакантних посад державної служби

Стажування в Управлінні  допоможе здобути або вдосконалити професійні навички в команді досвідчених працівників, отримати досвід роботи на держслужбі, долучитись до діяльності міграційної служби.

Для Управління це можливість отримати кваліфіковані та вмотивовані кадри для майбутньої постійної роботи.

Аби приєднатись до нашої команди, потрібно зробити перший крок, а саме надіслати на електронну скриньку   te_hr@dmsu.gov.ua   резюме у довільній формі та мотиваційне есе,  яке оцінюється потенційними керівниками стажувань.

Організація і координація проходження стажування в структурних підрозділах Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області здійснюється сектором управління персоналом. Адреса: місто Тернопіль, бульвар Шевченка, 10, каб. 9. Відповідальна особа: завідувач сектору – Плакущенко Галина Василівна, контактний телефон (0352) 27 13 52

Управління ДМС у Тернопільській області