Профспілці УДМС у Чернівецькій області виповнився рік

Профспілці УДМС у Чернівецькій області виповнився рік

Профспілці УДМС у Чернівецькій області виповнився рік

На початку 2019 року працівники УДМС у Чернівецькій області виявили бажання створити власну профспілкову організацію. Після проведення установчих зборів та ряду передбачених законодавством процедур була створена первинна профспілкова організація у складі 45 працівників, яка повноцінно запрацювала з 1 липня 2019 року. Головою профспілки працівників УДМС у Чернівецькій області, що увійшла до складу профспілкової організації органів державної влади в Чернівецькій області, був обраний завідувач сектору організаційної роботи Віктор Мельник.

За рік функціонування профспілка встигла активно заявити про себе. Впродовж року представники профспілки вітали ювілярів, яким надавалася матеріальна допомога. Саме коштом профспілкової організації буковинські міграційники мали змогу привітати з Днем Знань та Днем Святого Миколая підшефний учнівський колектив – Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр № 1 для дітей з вадами слуху. Також профспілка долучилася до привітання жіночої частини колективу Управління з Міжнародним жіночим Днем 8 березня та святкування Нового 2020 року. Наприкінці грудня зокрема всі члени профспілки отримали грошову добавку до святкового бюджету.

Під час останніх зборів учасники профспілки озвучили чимало цікавих ідей щодо організації відпочинку та спільних поїздок вихідного дня. Поки що на заваді цим планам стала пандемія вірусної інфекції COVID-19.

Однак силу спільноти усвідомило вже чимало  буковинських міграційників – від дня створення чисельність первинної профспілкової організації УДМС у Чернівецькій області подвоїлась та зараз складає 94 особи. Це дозволить ближчим часом придбати необхідні дезінфенкційні засоби для всіх структурних та територіальних підрозділів Управління.

Управління ДМС у Чернівецькій області