Робоча нарада в УДМС України в Тернопільській області

Робоча нарада в УДМС України в Тернопільській області

Робоча нарада в УДМС України в Тернопільській області

08 липня 2020 року заступник Голови Державної міграційної служби України Донський Сергій Миколайович та головний редактор Всеукраїнської інформаційно-аналітичної щомісячної газети "Міграція", член Колегії ДМС України Супруновський Іван Петрович з робочим візитом завітали до Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області.

У ході зустрічі, учасниками заходу була обговорена міграційна ситуація в області, кількісні показники в сфері документування біометричними документами громадян, а також питання, які виникають в процесі щоденної роботи служби.

Не залишилось без уваги питання щодо подальшої співпраці та інформуванні краян про основні напрямки та результати діяльності міграційної служби Тернопільщини на шпальтах Всеукраїнської інформаційно-аналітичної газети «Міграція».

Так, під час робочої наради Донський С.М. за сумлінне виконання професійних обов'язків грамотою Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородив начальника Тернопільського районного відділу Остапишин Надію Степанівну.

Супруновський І.П. вручив подяку за плідну співпрацю з газетою "Міграція" завідувачу сектору організаційної роботи Заверусі Любові Ярославівній.

У рамках візиту, у супроводі начальника Управління Давибіди Ярослава Івановича, представники ДМС побували у Тернопільському міському відділі, де мали змогу бути присутніми на прийомі громадян працівниками даного підрозділу під час надання адміністративних послуг.

Управління ДМС у Тернопільській області