УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Знешкоджуємо незаконні канали!

Знешкоджуємо незаконні канали!

Знешкоджуємо незаконні канали!

Про активізацію діяльності протиправних елементів з незаконним переміщенням через державний кордон товарів, вантажів та незаконного переправлення осіб говорили 09 липня 2020 року  на координаційній нараді керівники відомчих служб Луганської області у м. Лисичанськ.

Питання по взаємодії під час проведення спільних заходів з викриття та знешкодження каналів незаконного переміщення осіб через державний кордон на ділянці відповідальності Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Є. Пікуса ставив керівник відділу по роботі з іноземцями та особами без громадянства Міграційної служби Луганської області Олександр Шейка.

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID – 19)» від 17 березня 2020 року № 530-IX захищає іноземців та осіб без громадянства, які не змогли вчасно виїхати за межі України, від накладання адміністративного стягнення. Однак, спільними заходами уповноважені особи прикордонної служби, органів Національної поліції області та Міграційної служби Луганської області кожного дня несуть службу для захисту від можливого поширення гострої респіраторної хвороби через незаконне переміщення товарів та осіб поза встановлених пунктів пропуску.

Управління ДМС у Луганській області