Юний мелітопольчанин став 81-шим жителем міста, який скористався комплексною послугою Міграційної…

Юний мелітопольчанин став 81-шим жителем міста, який скористався комплексною послугою Міграційної служби для підлітків «ID-14»

Юний мелітопольчанин став 81-шим жителем міста, який скористався комплексною послугою Міграційної служби для підлітків «ID-14»

Чотирнадцятирічний Іван, завітавши до Мелітопольського міського відділу Міграційної служби і витративши близько 10 хвилин часу на заповнення заяви - став водночас власником не лише сучасної ID-картки європейського зразка, яку так полюбляє за мобільність та зручність молодь, а й отримав реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Послуга «ID-14», якою скористався Іван, надається за бажанням, є безоплатною та дозволяє зменшити кількість візитів до державних органів, оскільки відпадає необхідність відвідування Центру обслуговування платників податків.

Тож, якщо вам від 14 до 18 років і ви бажаєте вперше оформити ID-картку і одночасно отримати номер платника податків – чекаємо вас в підрозділах Міграційної служби!

Необхідні документи: свідоцтво про народження, довідка про реєстрацію місця проживання (за наявності) та документи, що посвідчують особу одного з батьків.

Під час карантину послуга доступна за місцем звернення, а після його завершення – за місцем проживання.

Управління ДМС у Запорізькій області