До уваги мешканців Чернігівської області

До уваги мешканців Чернігівської області

До уваги мешканців Чернігівської області

Після послаблення карантинних обмежень, а саме з 25 травня 2020 року УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи працюють у звичайному режимі за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/chernihiv. Відновлено роботу щодо прийому не тільки громадян України, а й  іноземців та осіб без громадянства, з питань передбачених чинним законодавством.

Звертаємо увагу, що на період дії карантину та території України, а також 30 днів після його закінчення, до іноземних громадян не застосовуються заходи адміністративного стягнення, у зв’язку із закінченням терміну перебування на території України, якщо такий стався у період карантину, тобто з 12 березня 2020 року. Відтак у громадян інших держав з’явилося більше часу для впорядкування своїх документів.

Нагадуємо, що надання адміністративних послуг, а також прийом громадян здійснюється з урахуванням рекомендацій МОЗ, а саме перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань.

Будьте здорові!

Управління ДМС у Чернігівській області