Ліквідація наслідків пожежі на Луганщині

Ліквідація наслідків пожежі на Луганщині

Ліквідація наслідків пожежі на Луганщині

Ще довго триватиме комплекс заходів з ліквідації наслідків пожеж на Луганщині, яку вдалося ліквідувати 9 липня. На місця обсервації постраждалих людей і згорілих будинків, куди все ще продовжують приходити місцеві мешканці, оплакуючи своє нещодавно просте безтурботне життя, виїжджають співробітники Новоайдарського районного відділу Міграційної служби Луганської області на чолі з керівником Любов’ю Євдокимовою.

Міграційники Новоайдарського району, які на власні очі бачать наслідки стихійного лиха, спілкуються з постраждалими та надають допомогу щодо відновлення документів, які посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Багато у кого згоріло все, в тому числі особисті документи. Для людей, які через втрату почуваються розгублено, однаково важлива оперативність дій та інформаційна допомога. Під час спілкування на місцях події Любов Іванівною було встановлено дві особи у яких згоріл паспорт громадянина України.

Керівництвом Управління Міграційної служби Луганської області здійснюється особистий контроль та інформаційне супроводження таких осіб, пропонується звернутися за бажанням до Новоайдарського районного відділу або до Сєвєродонецького районного відділу Міграційної служби Луганської області. Оформлення біометричних документів для постраждалих в наслідок пожежі здійснюється в найкоротші строки без очікування в черзі.

Управління ДМС у Луганській області