Затримані міграційною службою Львівщини громадяни Іраку сплатили в дохід держави Україна 6 тис…

Затримані міграційною службою Львівщини громадяни Іраку сплатили в дохід держави Україна 6 тис 800 гривень

Затримані міграційною службою Львівщини громадяни Іраку сплатили в дохід держави Україна 6 тис 800 гривень

Нещодавно у Львові працівники відділу міграційного контролю та адміністративного провадження міграційної служби Львівської області оштрафували, затриманих поліцейськими Львівщини, чотирьох громадян Іраку. 

Іракці подорожували автомобілем, який знайшли через  онлайн-платформу для пошуку автомобільних попутників BlaBlaCar та прямували у напрямку державного кордону України з метою його перетину.

Та, раптом, чи то туристи не випили недільної філіжанки львівської кави, а може не все оглянули у Львові… Скоріше щось «пішло» не так і, молоді люди, покинувши межі контрольованої прикордонної зони, вирішили повернутися у керунку до міста Лева.

По дорозі іноземців затримали львівські поліцейські і, оскільки у них не виявилось документів, їх доставили в Міграційну службу.

В процесі опитування затриманих львівські міграційники  встановили, що молоді люди незаконно перетнули державний кордон України. Із фотокопій деяких документів сканованих на смартфони молодих людей, серед яких знаходилась дівчина, вдалося зорієнтуватися стосовно їх віку, яким від 20 до 24 років.

На порушників складено протоколи про адміністративне правопорушення за частиною першою статті 203 КУпАП, накладено стягнення на загальну суму

6 тис 800 гривень, яке сплачено в дохід держави Україна та прийнято рішення про примусове їх повернення за межі України.

Головне управління ДМС у Львівській області