Дитяча творчість у паспортах батьків або практичність #ID_картки!

Дитяча творчість у паспортах батьків або практичність #ID_картки!

Дитяча творчість у паспортах батьків або практичність #ID_картки!

В продовженні інформаційної кампанії #ID_це_просто ми говоритимемо про обмін паспорта громадянина України «старого зразка» на ID-картку у зв’язку із непридатністю для користування.

Причини непридатності бувають різними, зокрема необережність у використанні, довготривале користування паспортними документами, які з часом втрачають практичний зовнішній вигляд  або ж коли документи стають справжньою знахідкою для дітей.

З такою дитячою «безпосередністю» неодноразово зустрічаються працівники Міграційної служби області, які надають батькам адміністративну послугу по оформленні нового паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Виготовлення нового біометричного паспортного документа коштуватиме:

  • 345 грн - протягом 20 робочих днів;
  • 471 грн- протягом 10 робочих днів.

Окрім цього, за прояв дитячої творчості мама «Принцеса» або тато «Агонь» додатково повинні сплатити державне мито у розмірі 34 грн.(у разі обміну замість пошкодженого чи втраченого паспорта).  

На яскравому прикладі бачимо, що невід’ємною перевагою #ID_картки над паспортною книжечкою  є її практичність та зручність  у користуванні.

P.S. Любіть свою малечу, а вирішення паспортних питань- залиште нам!

P.P.S. Детальну інформацію щодо процедури оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки можна знайти на сайті ДМС України за посиланням.

Управління ДМС у Хмельницькій області