Іноземні студенти додали яскравих барв у робочі будні міграційників

Іноземні студенти додали яскравих барв у робочі будні міграційників

Іноземні студенти додали яскравих барв у робочі будні міграційників

В день отримання дипломів про вищу освіту, до Управління Міграційної служби Запорізької області завітали студенти з Індії, випускники Запорізького державного медичного університету.

Іноземці, одразу після святкування, не знімаючи яскравого національного вбрання, прийшли, щоб здати свої посвідки на тимчасове проживання в Україні. Це дасть їм можливість, в установлений міграційним законодавством термін, повернутися на батьківщину.

Звичайно такі яскраві гості не могли залишитися непоміченими. У піднесеному настрої випускники подякували працівникам відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС за гарне ставлення протягом всього часу навчання, професійну допомогу та оперативне вирішення питань по оформленню їм документів для виїзду до Індії, що особливо актуально у період ускладненого авіасполучення із-за світової пандемії.

Загалом у вишах Запоріжжя навчається близько трьох тисяч іноземців, серед яких переважають громадяни Індії, Марокко, Нігерії, Еквадору, Анголи, та Тунісу. Більшість студентів опановують медичні спеціальності, але є й ті, що обрали інші напрями, зокрема технічний.

Управління ДМС у Запорізькій області