Працівники Козівського районного сектору УДМС України в Тернопільській області у період карантину…

Працівники Козівського районного сектору УДМС України в Тернопільській області у період карантину паспорт громадянина України у формі картки оформили за місцем звернення.

Працівники Козівського районного сектору УДМС  України в Тернопільській області у період карантину паспорт    громадянина України у формі картки оформили за місцем звернення.

Нагадуємо, що оформлення та видача першої ID-картки (за досягненням 14-річного віку або видача замість паспорта-книжечки зразка 1994 року) здійснюється територіальним підрозділом ДМС за зареєстрованим місцем проживання. В подальшому власники ID-карток з будь-яких питань (обмін ID, зміна інформації на чіпі тощо) можуть звертатися до найближчого підрозділу Міграційної служби – без врахування місця реєстрації.

Однак на час карантину виготовлений паспорт або паспорт, у який здійснено вклеювання фотокартки по досягненню відповідного віку, за нагальної потреби можна отримати не за місцем подання заяви, а за місцем перебування.

У разі оформлення паспортного документа в іншій області особа може звернутись до будь-якого територіального підрозділу ДМС за місцем перебування. За відповідною заявою документ буде направлено у підрозділ за зверненням.

Інформацію щодо територіальних підрозділів, які здійснюють оформлення та видачу паспорта громадянина України у формі картки  можна отримати на вебсайті ДМС (dmsu.gov.ua), офіційній сторінці Міграційної служби в Тернопільській області у соцмережі Facebook та за телефоном “гарячої лінії” (0352) 27-13-89.

Оформлюйте та користуйтеся перевагами ID-паспорта.

Чекаємо на вас.

Управління ДМС у Тернопільській області