Ділимося найкращим: у Токмацькому відділі Міграційної служби провели презентацію #я_за_ID для працівників…

Ділимося найкращим: у Токмацькому відділі Міграційної служби провели презентацію #я_за_ID для працівників державних органів

Ділимося найкращим: у Токмацькому відділі Міграційної служби провели презентацію #я_за_ID для працівників державних органів

Працівники Токмацького районного відділу УДМС в Запорізькій області не лише самі з ID та знають, що # ID_це_просто, а й розповідають про це колегам з інших державних органів.

Днями міграційники організували презентацію  на тему #я_за_ID для працівників органів реєстрації міста Токмак, Токмацького району та ЦНАП Токмацької міської ради.

Начальник відділу Міграційної служби Маргарита Зайченко розповіла колегам про переваги ID-картки перед старим паспортом-книжечкою та продемонструвала ID-документи, якими користуються самі працівники відділу і зауважила, що кожен з них на власному прикладі переконався у перевагах та зручності нового паспорта. Наприклад, біометричний паспорт компактний і зносостійкий, а новітні технології захисту ID гарантують безпеку інформації на чіпі та унеможливлюють підробку документа.

А ще ID-паспорт завжди з вами, навіть якщо ви забули його вдома - за допомогою безкоштовного мобільного застосунку «Дія» електронний варіант ID-картки доступний для використання у смартфоні у будь-який час.

Управління ДМС у Запорізькій області